Treleker

Her kommer det bilder av treleker som vi lager (precut).

Her er noe av det vi kommer til å produsere: Tog, Traktor, Bulldoser, Biler, Øyfjellhyllen, Fjølspillet Trollvar, Skammel, Fuglekasser, Fuglebrett, Skjærfjøler mm.

Dette er utstyr som dere kan kjøpe og montere i barnehagen, SFO, skolen el. eller det kan utføres i Blåneggelen snekkerfabrikk her i parken. Alt utstyr kommer i løse deler, upusset og umalt.

FJØLSPILLET Trollvar

Den blå kulen skal “knipses” for å treffe i det blå hullet, det gir 5poeng, treffer den et av de andre hullene blir det 1poeng etc. Taperen blir FJERTIS og må ut en tur for å lufte seg…he, he.

ØYFJELLHYLLEN

Hyllen er laget i flott 3D effekt. Den har 2 bakvegger himmel og fjell. Måne, stjerner og trær er laget i 3-4 mm materiale. Bryggen/ naustet vil bli mindre og med dør og vindu. Mere info og nytt bilde vil bli lagt ut senere.

TRELEKER

Bildet viser tog med tømmervogn, Jeep, Tesla, Toyota Hi-lux og sverd. Flere leker mm kommer senere. Alt kommer i løse deler og må monteres, males, pusses av brukerne.

FUGLEKASSE OG FORINGSBRETT

Her kommer delene som precut, dvs at brukerne må montere dette selv. Alt er klart på forhand til montering, følg bruksanvisning. Dette og alt det andre kan lages i Trollvar naturpark, kanskje med pølser og bålkos. Alle som lager fuglekasser eller foringsbrett vil få materiell fra Norsk Ornitologisk Foreneing. Trollvar sammarbeider med NOF. Husk når du setter opp en fuglekasse så må den rengjøres etter bruk, dette for å hindre spredning av fuglelus mm.

Lurer dere på noe er det bare å kontakte oss på mobil: 900 11 404.

PR! Trollvar naturpark vil på sikt samarbeider med Aktivitetshuset, Vefsn kommune om dette.

Alle leker mm. på denne siden kan uten varsel forandres av hensyn til materiale mm.

Så til slutt:

VÆR KREATIV – BRUK FANTASIEN – LAG NOE AV TRE, DET NATURLIGE MATERIALET